"Tulos syntyy keskittymällä olennaiseen"

turvapalvelu 100 kodin turvapakettiMurtohälytinjärjestelmä, asennuksineen yhteishintaan 590,00€ (sisältää alv 24%)

Hälytinjärjestelmäpaketti, joka sisältää:
- 1 x Langaton käyttölaite
- 3 x Langaton liikeilmaisin, joista yksi on EPIR 3 keskusyksikkö
- 1 x Langaton savuilmaisin
- 1 x Langaton sireeni
Takuu: 2 vuotta

Järjestelmä on helppokäyttöinen ja monipuolinen langaton hälytysjärjestelmä. Järjestelmässä on sisäänrakennettu gsm-modeemi, joka tarvitsee Sim-kortin (toimiva puhelin liittymä) siirtääkseen hälytyksen, joko vartiointiliikkeen valvomoon (CID protokolla) tai asiakkaan matkapuhelimeen. Järjestelmää voidaan ohjata matkapuhelimella. Järjestelmä raportoi tekstiviestillä tilaviestit (päälle ja pois-kytkentä), murtohälytykset, sekä lämpötilakysely tilasta, johon se on asennettu.
Lisämateriaali erikseen sovittaessa (sis alv 24%):
- liikeilmaisin 60,00€ /kpl
- savuilmaisin 70,00€ /kpl
- häkä & savuilmaisin 130,00€ /kpl


Hälytysvalvontapalvelu 33,00€ /kk
Hälytyskeskuksemme valvoo puolestasi ja tekee toimenpiteet avun saamiseksi paikalle Palvelussa hälytys ohjataan hälytyskeskukselle, josta hälytys voidaan uudelleen ohjata asiakaan haluamiin numeroihin tai vartiointiliikkeelle.


Hälytysajopalvelu
Hälytyksen tapahtuessa suoritamme tarkastuskäynnin kohteella. Meillä on käytössämme ympärivuorokautinen ajava hälytysyksikkö Kokemäellä, Harjavallassa, Säkylässä, Raumalla ja Eurassa. Kysy tarjousta!


Kysy lisää asiakaspalvelustamme 050 598 1269

maus xtin klein turvapalvelu100 tarjous

Sammuttimen voit tilata Turvapalvelu 100:sta. Sammuttimen hinta on 75€, joka sisältää alv:n 24%.Toimitusaika on 1-3 arkipäivää

Lataa esite tästä (pdf)